Nieuws

Jeugdboekenmaand Belgie maart 2019

Van 11 maart t/m 15 maart ga ik workshops en lezingen geven bij onze zuiderburen. Het is namelijk jeugdboekenmaand in België. Naar aanleiding hiervan verscheen er een leuk artikel in Blits Magazine.

workshop monsters tekenen

Zaterdag 14 oktober geef ik een workshop Monsters tekenen in De Arnhemse Kinderboekwinkel. Kom ook als je durft......

Sam en Bennie

Januari 2017: zojuist verschenen het eerste deel van "Sam en Bennie" (auteur: Judith Koppens).   en ook nog verschenen in diverse andere landen zoals Italie... Amerika... en Denemarken!  

Met opa 3x plezier

Hoera, zojuist verschenen! De nieuwe opa-bundel "Met opa 3x plezier" met maar liefst 3 opa-verhalen: Met opa op de fiets, Met opa naar zee en Met opa is het feest. Auteur: Stefan Boonen

Boekpresentatie "Red Madelief"

Kom zaterdag 30 april naar boekhandel Oisterwijk. Daar wordt namelijk het nieuwe boek Red Madelief gepresenteerd. Schrijfster Nicolle Christiaanse vertelt en neemt haar shetlander Fritske mee. Ikzelf geef een cursus paardentekenen.   De boekpresentatie is inmiddels achter de rug en het was een groot succes. Een kleine fotoimpressie:    

bundel opa

In het kader van het kinderboekenthema 2016 "opa en oma" verschijnt dit voorjaar een nieuwe bundel "Met opa 3x plezier"

kerntitel kinderboekenweek 2016

Dat is nog eens goed nieuws: twee door mij geillustreerde boeken zijn gekozen als kerntitels van de kinderboekenweek 2016. Verschenen bij uitgeverij Clavis en uitgeverij Holland.      

filmpje "Met opa naar de Sint"

Hoera!!! Ik voel me zeer vereerd. Sinterklaas in hoogsteigenpersoon leest voor uit het prentenboek "Met opa naar de Sint". Ga naar de You Tube link: https://www.youtube.com/watch?v=a3gcBR0hUZA&feature=youtu.be  en je kunt het filmpje bekijken.               

Workshop "Maak je eigen Van Gogh"

De workshop "Maak je eigen Van Gogh" op 24 okt. j.l. was een groot succes!  Zowel jong als oud deden mee. En wat zijn er mooie "Van Goghs"gemaakt. Hieronder een kleine impressie.  www.krollermuller.nl/gelderse-museumdag   Tot slot nog een kleine signeersessie n.a.v. het boek "Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh"...

Lees meer

Met opa naar de sint

September 2015,  Na lang wachten is ie eindelijk aangekomen: Met opa naar de sint. Blij mee!

Stoere Steffie en Vincent van Gogh

Juli 2015, zojuist verschenen: Stoere Steffie en Vincent van Gogh  

Italiaanse editie "Broertje te koop" en Koreaanse editie "Met opa in de sneeuw"

Maart 2015,  Zojuist verschenen Italiaanse editie "Broertje te koop" en Koreaanse editie "Met opa in de sneeuw"    

Herdrukken "Yuri verdwaalt" en "Broertje te koop"

26 januari 2015, deze week de herdrukken binnen van "Yuri verdwaalt" en "Broertje te koop". Voor allebei de vierde druk alweer!  

Deense vertaling: Met opa is het feest

Oktober 2014 verschenen: Deense vertaling van "Met opa is het feest"  

The Big Draw Arnhem

Zaterdag 11 oktober aanstaande is het zover: The Big Draw Arnhem. We gaan al tekenend een flashmob houden. Met zoveel mogelijk mensen maken we in een korte tijd een enorme ketting van tekeningen dwars door het centrum van Arnhem. Met stoepkrijt op de stoep en met speciale raamstiften wordt er...

Lees meer

Wijken voor Kunst Arnhem

Aanstaande zaterdag 20 september kun je een Funny Farm tattoo laten zetten tijdens Wijken voor Kunst. Samen met collega's Hester van de Grift, Abe Borst en Emma Ringelding zit ik voor je klaar.  Locatie: Hommelseweg 81, Arnhem tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Voor meer informatie ga naar: www.wijkenvoorkunst.nl/

Vers van de pers!

Zojuist verschenen: weer een nieuwe juf fiep! Deel 6 alweer.